Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Partners
         

Ondernemersforum Higherlevel

Ondernemers hebben behoefte aan kennis, informatie en contacten. Higherlevel.nl is een forum waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar ondersteuning bieden om bedrijfsresultaten te verbeteren.

Hoger level van Het Ondernemerschap

Op Higherlevel.nl hebben alle deelnemers met dezelfde materie te maken, namelijk het ondernemerschap: van goed idee tot marktsucces. De kracht achter Higherlevel.nl schuilt in het feit dat de deelnemers elkaar begrijpen. Ondernemen is 'a struggle with a smile': een avontuur waarbij je obstakels tegenkomt, maar die je wel kunt overwinnen. Elkaar naar een 'higher ondernemerslevel' tillen vraagt, net als bij een avontuur, om dezelfde mate van enthousiasme en uitdaging.

Non profit

Higherlevel.nl faciliteert non-for-profit. Het Ministerie van Economische Zaken financiert het forum, iets waar we trots op mogen zijn. De deelnemers merken daar niet veel van. In Higherlevel.nl is de doelgroep belangrijk en niet de afzender. Moderatoren leiden vrijwillig de discussies in goede banen en er zijn experts aanwezig die klaarstaan voor advies.
Laat je inspireren, motiveren en adviseren.

Website: higherlevel.nl.