Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Startersaanbod
Start Chat
         

Starten met je Postbox

Kies PostboxNL voor een professioneel postadres met eigen unieke boxnummer! Jouw post wordt vakkundig gescand, doorgestuurd of bewaard. Bovendien is het tot wel 80% goedkoper dan een postbus!

Korting voor leden

Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief: een jaar lang 10% korting op alle kosten (m.u.v. o.a. portokosten).

Wat is PostboxNL?

PostboxNL biedt het beste postbus alternatief voor de ondernemer tegen de laagst mogelijke kosten. Sinds 2008 is PostboxNL actief in de markt van postverwerking. Initieel opgezet vanuit een behoefte bij expats om ook in het buitenland post te kunnen ontvangen, is PostboxNL inmiddels uitgegroeid tot marktleider en verzorgen zij de post voor veel ondernemers, organisaties, verenigingen en ook particulieren in binnen- en buitenland.
 
Fysieke post wordt steeds minder verstuurd en met dat gegeven neemt ook de noodzaak voor een traditionele postbus en/of postkamer af. Wil je echter jouw zakelijke postadres gescheiden houden, dan biedt PostboxNL je de perfecte en voordelige oplossing.
 
Klanten van PostboxNL huren een Postbox met een uniek nummer welke tezamen met het postadres wordt gecommuniceerd naar hun relaties. De ontvangen post wordt door PostboxNL gescand, of doorgestuurd met een door de klant zelf te bepalen frequentie, of bewaard.

Vandaag de dag is het gebruikelijk om diensten zoals postverwerking uit te besteden en kijken websitebezoekers er niet meer van op wanneer het postadres in een andere plaats is gevestigd. 

Voordelen PostboxNL

De kosten voor een Postbox zijn tot 80% lager dan een reguliere postbus. Daarbij bespaart men een hoop tijd omdat men de post niet zelf op hoeft te halen. Veel ondernemers zien zichzelf keer op keer naar een postbus rijden, kostbare tijd spenderen, om er vervolgens achter te komen dat er helemaal geen post is of dat het zinloze reclame bevat. Dat is bij PostboxNL verleden tijd! PostboxNL filtert desgewenst gratis de reclame er voor je uit. Op verzoek van de klant nemen zij ook pakketten en/of aangetekende stukken aan.
 
PostboxNL kent geen langlopende contracten en is ieder moment opzegbaar. De kosten voor een Postbox voor leden van Het Ondernemerscollectief zijn minder dan 1 euro per week.

Klik hier om naar de site te gaan van PostboxNL voor meer informatie. Nog niet lid van Het Ondernemerscollectief? Klik op onderstaande button om lid te worden van Het Ondernemerscollectief en pak de 10% korting mee!

agenda

Data ophalen ...

Blog

Beginnen met je eigen Wordpress website in 6 stappen


Jonge ondernemers onbekend met aftrek AOV-premie


Lees meer