Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Startersaanbod
Start Chat
         

Starten met je algemene voorwaarden

Jaarlijks lijdt het bedrijfsleven 59 miljoen schade door geschillen die voortvloeien uit niet toegepaste of ontoereikende voorwaarden*. Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met VeiligDoen.nl.

Net als jou hebben wij een eigen bedrijf en weten we hoe belangrijk algemene voorwaarden voor een organisatie zijn. Zelf waren wij elke keer stomverbaasd hoe complex, duur en tijdrovend het is om algemene voorwaarden op te stellen. Dat kunnen wij grondiger, betrouwbaarder, sneller en voor de beste prijs.

"Voorkomen is beter dan genezen"

Gebruik voorwaarden

Je moet jouw algemene voorwaarden vóór of tijdens het sluiten van een overeenkomst aan de klant verstrekken. De algemene voorwaarden moeten van toepassing worden verklaard in de overeenkomst. Waarom voorwaarden?

Als je algemene voorwaarden gebruikt, dan zien jouw klanten direct onder welke voorwaarden je zaken doet. Algemene voorwaarden helpen conflicten voorkomen, omdat de wederzijdse rechten en plichten vaststaan.

Happy ending

Ruim twee van de drie juridische conflicten hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden door goede algemene voorwaarden. Dat is VeiligDoen.

Aanbod

Wij werken digitaal met een korte leveringstermijn. Wij bieden op maat gemaakte algemene voorwaarden aan. Leden van het Ondernemerscollectief ontvangen € 30,- korting op onze algemene voorwaarden. Klik hier voor meer informatie over VeiligDoen. Klik op onderstaande button en word nu lid, log in op jouw persoonlijke account om de speciale actiecode te bemachtigen.

* Bron: Avenir Juristen

agenda

Data ophalen ...

Blog

Beginnen met je eigen Wordpress website in 6 stappen


Jonge ondernemers onbekend met aftrek AOV-premie


Lees meer